• concrete diamond core drill bits
  • diamond wire saws
  • diamond gang saw for cutting stone
  • floor & road saw blade
  • Diamond hand polishing pad

Kauntungannana urang

 

LEAFUN - Nyiptakeun nilai pikeun pangguna ngalangkungan inovasi produk

Saatos langkung ti sapuluh taun inovasi produk sareng aplikasi, Quanzhou Leafun Diamond Tools Co., Ltd. parantos nyayogikeun anjeun pangalaman tingkat luhur.Ayeuna, Leafun geus dimekarkeun jadi perusahaan inovatif tinggi-tech dedicated ka motong, polishing jeung pangeboran beton, batu, gemstones, keramik, kaca jeung konstruksi sejen, rékayasa, jeung bahan industri.

Diadegkeun dina 2009, LEAFUN boga tim R&D produk profésional dina opat widang: motong batu, bertulang-beton motong & pangeboran, grinding jeung polishing bahan teuas tur regas, sarta ngolah bahan husus.Simkuring boga analisis bahan profésional sarta laboratorium panalungtikan, puseur machining, sarta pabrik produksi ( Kaasup garis produksi logam, résin, keramik, brazing, prosés electroforming).Pikeun pamekaran sareng panalungtikan anu langkung saé sareng pamakean alat anu aman, Kami parantos nyebarkeun studio R&D insinyur di pangkalan industri anu béda pikeun masihan insinyur langkung terang ngeunaan produk, konsumén, sareng industri.Ayeuna, perusahaan ngagaduhan 60 karyawan, 17 insinyur R&D kalayan latar profésional, 15 rékayasa sareng staf téknis, 5 staf penjualan profésional, sareng 20 teknisi produksi.

Pangembangan LEAFUN teu tiasa dipisahkeun tina palanggan sareng dukungan industri.Kami bakal nyandak tindakan praktis pikeun nyiptakeun nilai pikeun konsumén, nyumbang kana pamekaran industri sareng inovasi, sareng ngajantenkeun LEAFUN pasangan kualitas luhur anjeun.

 

  • leafun diamond tools

JADI KAHA DAUN

  • Supply OEM/ODM Customization Service

    Suplai OEM / ODM Kustomisasi Service

  • Since 2009

    Ti 2009

  • 10 Chinese Patents

    10 Patén Cina

  • Exported To More Than 60 Countries

    Diékspor Ka Langkung ti 60 Nagara