• shirit brazimi, shufër brazimi, mbajtëse saldimi magnetik
 • Mbushës lustrimi me dorë diamanti
 • copa shpimi me bërthamë diamanti prej betoni
 • sharra me tela diamanti
 • sharrë bande diamanti për prerje guri

PRODUKTET TONA

Furnizoni veglat e diamantit nga prerja deri te lustrimi

Avantazhi ynë

 

LEAFUN – Krijon vlerë për përdoruesit përmes inovacionit të produktit

Pas më shumë se dhjetë vitesh inovacioni dhe aplikimi të produktit, Quanzhou Leafun Diamond Tools Co., Ltd. ju ka ofruar një përvojë të nivelit të lartë.Aktualisht, Leafun është zhvilluar në një ndërmarrje inovative të teknologjisë së lartë e dedikuar për prerjen, lustrimin dhe shpimin e betonit, gurit, gurëve të çmuar, qeramikës, qelqit dhe materialeve të tjera ndërtimi, inxhinierike dhe industriale.

E themeluar në vitin 2009, LEAFUN ka një ekip profesional të Kërkimit dhe Zhvillimit të produkteve në katër fusha: prerje guri, prerje dhe shpim të betonit të armuar, bluarje dhe lustrim të materialeve të forta dhe të brishta dhe përpunim të materialeve speciale.Ne kemi një laborator profesional të analizave dhe kërkimit të materialeve, një qendër përpunimi dhe një fabrikë prodhimi (Përfshirë linjat e prodhimit të metalit, rrëshirës, ​​qeramikës, brazimit, procesit të elektroformimit).Për zhvillim dhe kërkim më të mirë dhe përdorim të sigurt të mjeteve, ne kemi shpërndarë studio inxhinierike të kërkimit dhe zhvillimit në baza të ndryshme industriale për t'i bërë inxhinierët të dinë më shumë rreth produkteve, klientëve dhe industrive.Aktualisht, kompania ka 60 punonjës, 17 inxhinierë R&D me përvojë profesionale, 15 staf inxhinierik dhe teknik, 5 staf profesional të shitjeve dhe 20 teknikë prodhimi.

Zhvillimi i LEAFUN është i pandashëm nga klientët dhe mbështetja e industrisë.Ne do të ndërmarrim veprime praktike për të krijuar vlerë për klientët, për të kontribuar në zhvillimin dhe inovacionin e industrisë dhe për ta bërë LEAFUN partnerin tuaj me cilësi të lartë.

 

 • vegla diamanti me gjethe

PO PSE LEAFUN

 • Furnizoni shërbimin e personalizimit OEM/ODM

  Furnizoni shërbimin e personalizimit OEM/ODM

 • Që nga viti 2009

  Që nga viti 2009

 • 10 Patenta Kineze

  10 Patenta Kineze

 • Eksportohet në më shumë se 60 vende

  Eksportohet në më shumë se 60 vende