• лента за лемење, прачка за лемење, магнетен држач за заварување
 • Дијамантска подлога за рачно полирање
 • дупчалки со дијамантски јадро за бетон
 • дијамантски жица пили
 • дијамантска банда пила за сечење камен

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

Обезбедете ги дијамантските алатки од сечење до полирање

Наша предност

 

LEAFUN – Создава вредност за корисниците преку иновација на производи

По повеќе од десет години иновации и примена на производи, Quanzhou Leafun Diamond Tools Co., Ltd. ви обезбеди искуство на високо ниво.Во моментов, Leafun се разви во високотехнолошки иновативно претпријатие посветено на сечење, полирање и дупчење на бетон, камен, скапоцени камења, керамика, стакло и други градежни, инженерски и индустриски материјали.

Основана во 2009 година, LEAFUN има професионален тим за истражување и развој на производи во четири области: сечење камен, сечење и дупчење на армиран бетон, мелење и полирање на тврди и кршливи материјали и обработка на специјални материјали.Имаме професионална лабораторија за анализа и истражување на материјали, центар за обработка и производствен погон (вклучувајќи производни линии на метал, смола, керамика, лемење, процес на електроформирање).За подобар развој и истражување и безбедно користење на алатките, дистрибуиравме инженерски студија за истражување и развој во различни индустриски бази за да им овозможиме на инженерите да знаат повеќе за производите, клиентите и индустриите.Во моментов, компанијата има 60 вработени, 17 инженери за истражување и развој со професионално искуство, 15 инженерски и технички персонал, 5 професионални продажни кадри и 20 техничари за производство.

Развојот на LEAFUN е неразделен од клиентите и поддршката од индустријата.Ќе преземеме практични активности за да создадеме вредност за клиентите, да придонесеме за развој и иновации на индустријата и да го направиме LEAFUN ваш висококвалитетен партнер.

 

 • лиснати дијамантски алатки

ПА ЗОШТО LEAFUN

 • Снабдување OEM/ODM услуга за прилагодување

  Снабдување OEM/ODM услуга за прилагодување

 • Од 2009 г

  Од 2009 г

 • 10 кинески патенти

  10 кинески патенти

 • Извезено во повеќе од 60 земји

  Извезено во повеќе од 60 земји