• brazing strip, brazing rod, wadhah welding magnetik
  • Diamond hand polishing pad
  • mata bor inti berlian beton
  • gergaji kawat berlian
  • diamond gang saw kanggo nglereni watu

kauntungan kita

 

LEAFUN - Nggawe nilai kanggo pangguna liwat inovasi produk

Sawise luwih saka sepuluh taun inovasi produk lan aplikasi, Quanzhou Leafun Diamond Tools Co., Ltd. wis menehi sampeyan pengalaman tingkat dhuwur.Ing saiki, Leafun wis dikembangaké dadi perusahaan inovatif teknologi dhuwur darmabakti kanggo nglereni, polishing lan ngebur beton, watu, gemstones, keramik, kaca lan construction liyane, engineering, lan bahan industri.

Didegake ing taun 2009, LEAFUN duwe tim R&D produk profesional ing papat lapangan: nglereni watu, nglereni & pengeboran beton sing dikuatake, grinding lan polishing bahan keras lan rapuh, lan pangolahan bahan khusus.Kita duwe analisis materi lan laboratorium riset profesional, pusat mesin, lan pabrik produksi ( Kalebu jalur produksi logam, resin, keramik, brazing, proses electroforming).Kanggo pangembangan lan riset sing luwih apik lan nggunakake alat sing aman, Kita wis nyebar studio R&D insinyur ing basis industri sing beda supaya para insinyur ngerti luwih akeh babagan produk, pelanggan, lan industri.Saiki, perusahaan duwe 60 karyawan, 17 insinyur R&D kanthi latar mburi profesional, 15 staf teknik lan teknis, 5 staf penjualan profesional, lan 20 teknisi produksi.

Pangembangan LEAFUN ora bisa dipisahake saka pelanggan lan dhukungan industri.Kita bakal njupuk tindakan praktis kanggo nggawe nilai kanggo pelanggan, kontribusi kanggo pangembangan industri lan inovasi, lan nggawe LEAFUN partner kualitas dhuwur.

 

  • alat diamond leafun

Dadi KENAPA LEAFUN

  • Nyedhiyakake Layanan Kustomisasi OEM / ODM

    Nyedhiyakake Layanan Kustomisasi OEM / ODM

  • Wiwit 2009

    Wiwit 2009

  • 10 Paten Cina

    10 Paten Cina

  • Diekspor menyang Luwih saka 60 Negara

    Diekspor menyang Luwih saka 60 Negara