• concrete diamond core drill bits
  • diamond wire saws
  • diamond gang saw for cutting stone
  • floor & road saw blade
  • Diamond hand polishing pad

kauntungan kita

 

LEAFUN - Nggawe nilai kanggo pangguna liwat inovasi produk

Sawise luwih saka sepuluh taun inovasi produk lan aplikasi, Quanzhou Leafun Diamond Tools Co., Ltd. wis menehi sampeyan pengalaman tingkat dhuwur.Ing saiki, Leafun wis dikembangaké dadi perusahaan inovatif teknologi dhuwur darmabakti kanggo nglereni, polishing lan ngebur beton, watu, gemstones, keramik, kaca lan construction liyane, engineering, lan bahan industri.

Didegaké ing taun 2009, LEAFUN duwe tim R&D produk profesional ing papat lapangan: nglereni watu, nglereni & pengeboran beton sing dikuatake, grinding lan polishing bahan keras lan rapuh, lan pangolahan bahan khusus.Kita duwe analisis materi lan laboratorium riset profesional, pusat mesin, lan pabrik produksi (Kalebu jalur produksi logam, resin, keramik, brazing, proses electroforming).Kanggo pangembangan lan riset sing luwih apik lan nggunakake alat sing aman, Kita wis nyebar studio R&D insinyur ing basis industri sing beda supaya para insinyur ngerti luwih akeh babagan produk, pelanggan, lan industri.Saiki, perusahaan duwe 60 karyawan, 17 insinyur R&D kanthi latar mburi profesional, 15 staf teknik lan teknis, 5 staf penjualan profesional, lan 20 teknisi produksi.

Pangembangan LEAFUN ora bisa dipisahake saka pelanggan lan dhukungan industri.Kita bakal njupuk tindakan praktis kanggo nggawe nilai kanggo pelanggan, kontribusi kanggo pangembangan industri lan inovasi, lan nggawe LEAFUN partner kualitas dhuwur.

 

  • leafun diamond tools

Dadi KENAPA LEAFUN

  • Supply OEM/ODM Customization Service

    Nyedhiyakake Layanan Kustomisasi OEM / ODM

  • Since 2009

    Wiwit 2009

  • 10 Chinese Patents

    10 Paten Cina

  • Exported To More Than 60 Countries

    Diekspor menyang Luwih saka 60 Negara